ZdorovGuru.com

Picături dinte

efecte farmacologice

indicaţii

Doze si mod de administrare

efecte secundare

picături dentare - germicid

Drops dinte - un medicament combinat, realizat pe baza tinctura de valeriană. Folosit în practica dentară pentru tratamentul bolilor orale, precum și pentru a elimina durere de dinți. Este produs sub formă de picături în special flakonah- 5, 10 și 30 ml.

efecte farmacologice

Instrucțiunile pentru picurat dintelui notat că principiul activ al medicamentului sunt uleiul de mentă, camfor, tinctură de valeriană și alcool.

Picături Tooth aplicate în practica dentară ca un medicament integrat antiseptic, calmant, dezinfectant si antiinflamator.

Uleiul de mentă are bactericidă și acțiune antiseptică.

Video: Picături de boli.mp4 dentare

Atunci când este aplicat local, camfor prezintă antimicrobiene ușoară și acțiune antiinflamatoare.Valerian tinctură are un efect calmant asupra receptorilor membranelor mucoase ale gingiilor.

Utilizarea eficientă a dentare picături în timpul sarcinii.

indicaţii

În conformitate cu o instrucțiune dentară picături administrate pentru tratamentul bolilor orale, cum ar fi:

Video: durere de dinți! Cum de a elimina durerea | # Zubnayabol #edblack

Efectiv medicament pentru eliminarea durerii asociate cu cariilor dentare și după tratamentul chirurgical al gingiilor si dintilor.

Doze si mod de administrare

Picaturi Tooth destinat aplicării topice. Pentru acest dinte este aplicat pacientului pentru tampon 5-10 minute bumbac umezit cu câteva picături de medicament. Trebuie avut în vedere faptul că, în contact cu picaturi de pe membrana mucoasă a gurii poate fi o senzație de arsură pe termen scurt.

Video: Kote sub dintele picături (I whinnying ca un cerb)

Deoarece femeile gravide preparatele vegetale fiind preferate mijloace chimice, medicul are libertatea de a atribui picături dentar în timpul sarcinii, în special în cazul în care aplicația necesită un medicament având activitate analgezică. Dar tineti cont de faptul că aceste picături nu au un efect terapeutic pronunțat, iar singurul analgezic și dezinfectant.picături stomatologice - agent anti-inflamator

Dinte picături sunt, de asemenea, pot primi în perioada de alăptare, dar numai după consultarea cu medicul dumneavoastră.

efecte secundare

Potrivit comentarii, medicamentul activ este, în majoritatea cazurilor, nu produce efecte secundare, dar în unele cazuri individuale, aplicarea de picături pot să apară reacții adverse dentare din organism ca alergic reacții, somnolență și amețeală.

Contraindicații

Nu sunt oameni de medicul curant cu hipersensibilitate individuală la medicament, epilepsie, predilecție la convulsii, precum și copiii sub vârsta de 12 ani.

supradoză

În caz de supradozaj de picături dentare pot dezvolta hipersensibilitate la medicament, precum și a crescut efecte secundare.

informaţii suplimentare

Între terapia medicamentoasă se recomandă să se abțină de la camioane grele și a mecanismelor de control, deoarece medicamentul reduce viteza de reacție. De asemenea, cu utilizarea de medicamente ar trebui să fie conștienți de faptul că acesta conține alcool etilic.

A se păstra dentare picături necesare într-un întuneric, rece, uscat și la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate - 24 luni.

De farmacie medicament este eliberat în modul OTC.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit