ZdorovGuru.com

Extract de ananas

efecte farmacologice

indicaţii

Metodele de aplicare și dozajul

efecte secundare

Video: Ananas Pierdere în Greutate Produse - arzătoare de grăsimi naturale

Contraindicații

informaţii suplimentare

Extract de ananas Evalar - supliment alimentar

Video: Enzyme Exfolierea: Acnee / Acnee / Ridurile / pete de pigment

Extract de ananas - un supliment alimentar, oferind o acțiune enzimatică. Disponibil sub formă de tablete și capsule, sub numele de brand cele mai comune Evalar.

Acțiunea farmacologică a extractului de ananas

Conform instrucțiunii, activ curent component Ananas Extract Evalar este bromelain, care este o enzimă digestivă - analog pepsina, care se obține din tulpinile și pulpa de ananas.

Extract de ananas promovează descompunerea proteinelor și creșterea activității proteolitice a sucului gastric. Aminoacizii formați ca urmare a unei astfel de reacție, sunt digerate de organism mai bine și mai rapid pentru normalizarea metabolismului.

Este important de remarcat faptul că aplicarea aditivului biologic activ scade semnificativ nevoia de glucide umane, prin formarea de grăsime tocit.

În opinia extractului de ananas ajută la reducerea sentimentele de foame, datorită creierului trimite un semnal la aminoacidul de satietate. Acest mecanism de actiune de droguri ajuta la normalizarea greutate, deci nu a fost un randament ridicat de extract de ananas pentru pierderea in greutate.

Structura înseamnă include compuși fenolici, minerale, uleiuri esențiale, acizi organici folositori și vitamine care sunt implicate în metabolismul, astfel încât baa crește de apărare al organismului, are un efect tonic. Extract de ananas Evalar activează funcția de secreție și evacuarea tractului gastrointestinal, stimulează procesul natural de curățare a intestinului.

În aditiv efectul antiinflamator activ biologic postit și elimină, de asemenea, durerea și umflarea în boli ale articulațiilor. Bromelaina reduce coagularea sângelui.

Extract de ananas IndicațiiRecomanda ananas extract de slăbire fortifica organismul în bolile inflamatorii, pentru a îmbunătăți procesul de digestie a alimentelor și asimilarea proteinelor organismului.

În aplicarea ponderii de corecție pentru cea mai mare eficienta a medicamentului observate atunci cand este combinat cu dietă și exerciții de conformitate proteine.

Extractul de ananas a fost utilizat ca sursă de enzime proteolitice sub forma unui aditiv alimentar biologic activ.

Video: ceai din plante Gracio Diabenil.

Metode de aplicare și extract de ananas dozare

Extract de ananas pentru administrare orală.

Adulți și copii cu vârsta de 12 ani, peste ia 1 comprimat cu o masă, nu strivire sau de mestecat. În bolile de băutură comprimat caracter inflamator pe stomacul gol. Cursul de droguri - nu mai mult de 4 săptămâni. Dacă este necesar, posibila ajustarea dozei medicului dumneavoastră.

Pacienții cu un sistem imunitar slab si digestie slaba folosind extract de ananas recomanda pentru a îmbogăți dieta de proteine ​​conținute în ouă, pește, carne și produse lactate.Ananas Extract - un mijloc pentru pierderea în greutate

Pentru a îmbunătăți digestia pentru persoanele cu activitate enzimatică slab exprimate sau absente secreției gastrice, adesea însoțite de distensie abdominală, stagnare și fermentare în intestin, li se permite să ia extract de ananas pe o bază permanentă.

efecte secundare

Extractul de ananas Recenzii poate provoca reacții adverse de către organism ca greață, diaree, vărsături și erupții cutanate.

Contraindicații

Extractul de ananas este contraindicat la persoanele cu hipersensibilitate la componentele sale, precum și femeile însărcinate și care alăptează.

informaţii suplimentare

Supliment alimentar nu este un medicament.

Extractul de ananas depozitat într-un loc răcoros protejat de lumina directă a soarelui și la îndemâna copiilor.

Eliberat din farmacii in modul OTC.

Video: Julia Visoțki - Clatite cu sos de ananas

Termenul de valabilitate al produsului - 36 luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit