ZdorovGuru.com

Hromvital

Video: Rețetă fără formă. Sveltform și Hromvital!

Supliment alimentar Hromvital

Hromvital - un supliment alimentar conceput pentru a normaliza metabolismul și de a spori imunitatea. Disponibil sub formă de capsule de gelatină.

Hromvital acțiune farmacologică

În conformitate cu instrucțiunea de a Hromvitalu sunt componente active ale formulării sunt vitamina C, crom drojdie, cola, Eleutherococcus senticosus, spirulină, guarana.

Hromvital reprezintă agentul fortifiant complex.

Vitamina C accelerează regenerarea țesuturilor deteriorate și normalizează metabolismul carbohidraților, îmbunătăți coagularea sângelui, întărește vasele sanguine. Chrome va menține glucoza din plasmă. Spirulina alge este un antioxidant puternic care protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor de oxigen toxici. Guarana conține cafeină și cola intensificarea proceselor metabolice in celulele stimuleaza procesul adrenal de ejecție adrenalina si clivajul excesul de grăsime din organism. Eleutherococcus acționează ca un adaptogen bun, din cauza la care contribuie la imunitatea generală și tonifică sistemul nervos central.

Hromvital are proprietati tonice. Efectul medicamentului are ca scop creșterea eficienței, rezistenta, rezistenta la stres, precum și activarea apărării imune nespecifice. Supliment alimentar are un impact pozitiv asupra activității sexuale, endocrine, cardiovasculare si a sistemului nervos.

indicatii Hromvital

Hromvital recomanda pentru a îmbunătăți performanța într-o perioadă de creștere a neuropsihic și stresul fizic și deficit de vitamina.Datorită capacității medicamentului de a regla nivelul de zahar din sange, este adesea inclus într-un regimuri speciale de tratament secundar pentru pacientii cu diabet zaharat.

Potrivit comentarii, Hromvital elimină în mod eficient hipotensiune arterială, astenie, ateroscleroza nave și obezitate.

Fondurile desemnate pentru a consolida sistemul imunitar și prevenirea infecției cu bacterii și virusuri, în perioada de incidență sezonieră a crescut.

Metodele de aplicare și de dozare Hromvital

Hromvital ar trebui să fie luate în timpul meselor: 1 capsulă de două ori pe zi. Dacă este necesar, doza zilnică a fost crescută până la 6 capsule.

Suplimentele alimentare nu iau inainte de culcare, deoarece medicamentul face dificil de a dormi.Vitatonus - analog Hromvital

Efecte secundare Hromvital

În aplicarea Hromvital Utilizatorul poate să apară alergic reacții, creșterea frecvenței cardiace și hipertensiune arterială.

Contraindicații Hromvital

Conform instrucțiunilor de Hromvitalu, contraindicații pentru aceasta sunt:

  • insomnie;
  • Hipertensiunea arteriala;
  • glaucom;
  • Hipersensibilitate individuală la componentele de aditivi biologic active;
  • În timpul sarcinii și alăptării;
  • Copiii sub vârsta de 12 ani.

Capsulele nu trebuie luate pentru persoanele în vârstă.

Hromvitalom imposibil de a combina terapia cu medicamente antipsihotice și hormoni.

supradozajul Hromvitalom

Într-o analiză a informațiilor privind supradozajul supliment alimentar Hromvitale nr.

analogi Hromvital

Prin proprietăți farmacologice și modul de acțiune sunt analogi Hromvital Valerian Extra, Kofanol, Ka salvie, eucalipt Forte Baksin, Vitatonus, Klamin, Luksin, Prime Egeyn, Respitan, Ribasan Forte Tinktal, Tykveol, Tsypagan, Evergreen.

Video: Hromvital + Spirulina

informaţii suplimentare

buna compatibilitate Hromvital cu alte medicamente, dar schimbul de un complexe de vitamine trebuie luat în considerare faptul că compoziția includ capsule de acid ascorbic.

Instrucțiunile pentru Hromvitalu a declarat că instrumentul trebuie să fie stocate într-un întuneric, rece, uscat și la îndemâna copiilor.

Eliberat din farmacii in modul OTC.

Termenul de valabilitate a capsulelor - 36 de luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit