ZdorovGuru.com

Dekamevit

efecte farmacologice

indicaţii

Metodele de aplicare și dozajul

efecte secundare

Vitamina Dekamevit complexă

Dekamevit - un preparat cu multivitamine combinate care sunt destinate să compenseze pentru organismul uman are nevoie de vitamine lipsesc. Este produs sub formă de tablete acoperite.

Dekamevita acțiune farmacologică

Conform instrucțiunilor Dekamevit constă din ingredientele active: vitamina A (acetat de retinol), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina E (acetat de alfa-tocoferol), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina C (acid ascorbic ), vitamina D (acid folic), vitamina PP (nicotinamida), vitamina B12 (ciancobalamina), metionină și rutin.

Compoziția Rațional selectată a medicamentului contribuie la manifestarea activităților sale versatile ca vitaminele conținute în dekamevit, luând parte la aproape toate importante pentru procesele normale ale organismului.

Vitamina A are un efect pozitiv asupra regenerării pielii, pentru a accelera vindecarea ranilor si reduce riscul de a dezvolta tumori.

Vitaminele B sunt responsabile pentru normalizarea metabolismului, la reglarea sistemului nervos și cardiovascular, tractului gastro-intestinal, sunt implicate în procesul de hematopoieza.

Vitamina C, ca parte Dekamevita crește rezistența și stimulează activarea biochimic de vitamine B

Vitamina E are proprietăți antioxidante, oferind o protecție a sistemului endocrin și afectează dezvoltarea sistemelor musculare, nervos și reproductive.

Acidul folic are un efect asupra biosintezei acizilor nucleici, procesul de diviziune celulară și proliferarea celulelor din creier.

Vitamina PP influențează reacțiile redox în organism, reglarea proceselor biochimice din organism prin participarea la sinteza NAD (nicotinamid adenin dinucleotid) si NADP (nicotinamid adenin dinucleotid fosfat).Rutin, care este parte Dekamevit vitamine, vitamina P este o flavonoid substanță solubilă în apă. Interactiunea cu acid ascorbic, este implicat în reglarea formării sistemului de colagen a țesutului conjunctiv, prin aceasta prevenind depolimerizarea acidului hialuronic și hialuronidaza activat respirația tisulară.

Metionina, după cum sa menționat în instrucțiunile pentru Dekamevitu, joacă un rol important în sinteza multor substanțe biologice importante, activează enzimele efecte ale hormonilor și vitamine, reduce impactul asupra corpului de produse toxice.

Liposolubile vitaminele A si E sunt depozitate în țesuturi și vitamine solubile în apă B, C și PP transformate in coenzime, conectat la apoenzimei, creând în organism substanțe complexe necesare.

Coenzime după digestia eliminat din organism sub formă de metaboliți.

indicatii Dekamevita

După cum este indicat în instrucțiunile Dekamevit recomandat pentru utilizare ca medicament:

  • cu hypovitaminosis și avitaminoza;
  • la nevoile crescute ale organismului de vitamine;
  • cu epuizare mentală și fizică;
  • pentru a accelera perioada de convalescență după o intervenție chirurgicală, boală gravă, intoxicație;
  • la vârstnici pentru normalizarea metabolismului;
  • după un tratament prelungit cu antibiotice pentru normalizarea microflorei gastric.

Metodele de aplicare și de dozare Dekamevita

Vitaminele Dekamevit destinate administrării orale. Luând droguri după mese necesare. Adulți, de obicei, este de un comprimat de două ori pe zi. Durata tratamentului este de obicei mai mică de 20 de zile.Dozare formă Dekamevita - galben comprimate filmate

Acolo unde este indicat, de medicament poate utiliza din nou, cu un interval de 3-4 luni.

Efecte secundare Dekamevita

De regulă, Dekamevit bine tolerat de organism. Cu toate acestea, în cazuri individuale, pot să apară reacții adverse.

În partea a tractului gastro-intestinal pot prezenta greață, diaree, vărsături, dispeptic tulburări, droguri rare poate afecta secreția de suc gastric.

Prin sistemul imunitar, la momentul admiterii poate să apară Dekamevita alergic reacții, cum ar fi erupții cutanate, prurit, edem, șoc anafilactic, hipertermie. La pacienții cu hipersensibilitate la vitamina A, B și C sunt posibile bronhospasm.

Pe partea din țesutul subcutanat și pielea ca urmare a primirii Dekamevita pot să apară erupții cutanate, mâncărime, urticarie și roșeață.

Pe o parte a sistemului nervos central apar, uneori, dureri de cap frecvente amețeală, somnolență sau, invers, iritabilitate.

Puteți schimba, de asemenea, culoarea urinei sub influența componentelor Dekamevita, transpirație excesivă și proasta funcționare a organelor de vizibilitate.

Contraindicații

Conform instrucțiunilor Dekamevit este contraindicat la persoanele cu hipersensibilitate la droguri, alterarea funcției rinichilor și ficatului, intoleranță la fructoză, gută, eritem, hiperuricemie.

vitamine Dekamevit nu ar trebui să fie luate de către pacienții care au glomerulonefrita cronică, insuficiență cardiacă, ulcer peptic activ al stomacului și duodenului, sarcoidoza istorie, tireotoxicoză, hipervitaminoza A și E.

supradozajul Dekamevitom

Când Dekamevitom supradozaj poate provoca greață, vărsături, dureri abdominale, reacții alergice, modificări ale părului și a pielii, tulburări ale rinichilor și ficatului, dureri de cap, slăbiciune, somnolență, hiperemia facială și iritabilitate.

Perioada de valabilitate

În conformitate cu instrucțiunile de vitamine Dekamevit ar trebui să fie stocate într-un întuneric, rece și protejat de lumina directă a soarelui. Perioada de valabilitate - 3 ani, după care acesta trebuie să fie eliminate medicamente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit