ZdorovGuru.com

Befungin

Structură și compoziție

efecte farmacologice

indicaţii

Dozarea și regimul de dozare

Contraindicații

efecte secundare

Sarcina și alăptarea

Video: Tratamentul cancerului 2. peroxid. Chaga-Befungin. Veselka.

Perioada de valabilitate

Prețurile în farmaciile online:

de la 201 ruble.

Extract pentru Befungin orală

Befungin - tonic si analgezic reglarea metabolismului refacerea hematopoiezei și îmbunătățește imunitatea după boală prelungită.

Video: clip Befungin

Compoziția și forma de eliberare Befungin

Befungin este un medicament care include extract de ciuperci naturale ciuperci (fungi excrescență mesteacăn) și săruri 1% clorură de cobalt sau sulfat de cobalt de 1,5%.

În ciuda faptului că ciuperca ciuperca este un parazit de plante și provoacă boala copac de pe corpul uman, el are un efect benefic.Befungin evacuate sub formă de soluție concentrată destinată pentru administrare orală, în flacoane de 100, 150 sau 200 ml.

Sub formă de pelete cu eliberare de droguri Befungin Extra, care, în plus conține extract de ciuperci și Hypericum încă pegus (componenta propolis).

Befungin acțiune farmacologică

Opinii Befungin are asupra efectului analgezic si tonic, regleaza sistemul imunitar, regleaza procesele metabolice din organism și proteja de radiațiile nocive.

săruri de cobalt reglează glanda tiroidă și pancreas și stimulează hematopoieza, normalizeaza tractul gastro-intestinal, efecte benefice asupra creierului.

Conform instrucțiunilor Befungin mai ușor pentru cancer - ameliorează durerea, imbunatateste starea generala de sanatate si de bine.

indicatii Befungin

Conform instrucțiunilor Befungin prezentate în următoarele cazuri:

Video: Extra Befungin Tentorium

  • boli ale tractului gastrointestinal, inclusiv ulcere gastrice și 12 ulcere duodenale, afectarea mobilității cu tonul redus al stomacului și intestinelor, cronică gastrită cu aciditate ridicată;
  • tipuri de cancer, inclusiv cancere ale ultimei etape;
  • boli sistemice, cum ar fi lupus eritematos sistemic, psoriazis (Ca agent profilactic).

Extra Befungin de droguri prescrise pentru corectarea deficitului de fier (anemie sau anemie).

Dozarea și regimul de dozare Befungin

Conform instrucțiunilor Befungin destinate ingestie. Sub formă de soluție de extract 2 lingurițe se diluează în 150 ml de apă caldă. iau 15 ml de soluție gata (1 lingura) de trei ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de masă. Durata tratamentului a variat de la trei până la cinci luni, după care trebuie să ia o pauză de 7-10 zile.Befungin Extra sub formă de pelete

În funcție de aplicație nu Befungin cauza care permite utilizarea medicamentului pe o perioadă lungă de timp (mai mulți ani).

De regulă, copiii de la vârsta de 1 an, ca o alternativă la medicamentele prescrise Befungin Extra.

Video: Befungin

Contraindicații

Potrivit Befungin instrucțiuni este interzisă utilizarea în caz de intoleranță la una sau mai multe dintre componentele sale. În cazul alergic reacție precum și diaree, greață sau vărsături, ar trebui să oprească imediat administrarea medicamentului.

efecte secundare

Recenzii Befungin și Befungin Extra pot provoca reacții alergice, cum sunt prurit și erupții cutanate, precum și tulburări digestive (dureri abdominale, diaree).

Sarcina și alăptarea

Nu este recomandat pentru utilizare Befungin în timpul sarcinii și alăptării, cu excepția cazurilor de urgență, în cazul în care beneficiul potențial al mamei depășește riscul potențial cauzat de copil.

Perioada de valabilitate

Dacă depozitat într-un loc uscat și întunecat, perioada de valabilitate a medicamentului este de 3 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit